View Single Post
Old 06-22-2009, 07:08
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
asszem én nem megyek több párbajra, amit lehetett elrontottam.
4. körben hirtelen megnőtt az emberhiány, raktár 0%, bányák 0% utána pupilláztam, hogy mi van. A sok ház előnyét nem tudtam kihasználni, mivel a tekikről úgy elfeledkeztem, mint a sicc. bár még így is a negyedik helyen álltam kb. a felénél. utána viszont ellettem keményen intézve bár utána már nem ütöttek be földre.

azért élveztem, tanultam egy-két dolgot ma is. Köszönöm a leckét, így tanul az ember (harmadik párbajom volt)
20. párbajig én sem lettem top1. Akkor még publikus volt a név , ha jól emlékszem a 4. párbajon alkotott produktumom miatt vadászott rám "valaki".
Ha jól leszednek abból látod,hogy valamit rosszul csinálsz. Nem árthat ilyenkor deffelni gömbölgetni ki,mit hogyan egyebek. Idővel csak jobb lehet.
Taktikázni kell okosan és annyi. Nem a normál hódhoz kell az ész,mert ott mi az ami sokat befolyásol: Van-e 200000dzsilliárd ? Itt vagy-e minden ütéshez 4/2óránként?Játszottál már X évet,hogy személyiséget gyűjts?

A normál hódban én azt érzem túl sokat számít,hogy ki mióta játszik, egyebek. Itt mindenki ugyanarról a terepről indul, arra a pár órára remek szórakozás, nem kell hónapig gyűjteni,hogy részt vehess egy komoly csatában
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.