Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 05-29-2006, 18:32
Gunner
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Mivel komoly gondjaim nem voltak játék közben, és a fontosabb dolgokat elolvastam, vagy hallottam, ezért nem éreztem szükségét a fórum használatának. Azonban a mai esemény kicsit felkavart és meggondolatlanul írtam ide a fórumra. Meggondolatlanságom miatt máris hülye lettem és alkalmazkodásképtelen. Gondolom belátod, hogy ez a beszélgetés nem vezet sehova, csak mérgesedik. Ez pedig nekem legalábbis nem célom. Elnézésedet kérem a történtekért.

Quote:
Originally Posted by Ati
Nyilván tök természetesnek tartod, hogy ugyan fél éve van ez a fórum, és ugyan fél éve rengetegszer felmerült már a téma, amit említesz, és ugyan már a második alkalomra le lett hurrogva érte a beíró, és ugyan egy sima kereséssel rájöhettél volna, hogy ez már lerágott csont, de mégis muszáj beírnod, mert nehogymár akárcsak egy kicsit is alkalmazkodj ahhoz, ami itt már kialakult. Mindenki hozzád alkalmazkodjon, mert az a természetes dolog egy fél perce újonnan regisztrált tagtól, ugye?

Ezzel a mentalitással még komoly gondjaid lesznek mind itt a fórumon, mind a Hódítóban.
Reply With Quote