View Single Post
Old 06-22-2009, 06:52
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Párbajra későn léptem be kb.20percet késtem.(Tegnap reggel6-tól 10:20ig ültem itt de net nem volt sajnos. De még 10:20kor nem nagyon érdekelt,hogy késtem gondoltam buktam 500fegyvert és annyi)
Végül is ez nem lett volna gond ha lopás nélkül megúszom az első 3kört. Az végképp meglepett,hogy több embernek volt kapásból serege ellenem(nem szokott lenni)
Pont ez egy kicsit felhúzott és pár levélre is "nagyon békésen" reagáltam. (de semmi káromkodás)
Képeztem íjat de nem nagyon érdekelt már utána végül is 1szerre mindig csak 1szer voltam üthető. De nem figyeltem a játékra 20-30percenként ránéztem íjat képezni.A csapat igényelte az üres orit folyamatosan jöttek első perctől,pont ezért nem érdekelt nagyon,hogy később kivédjem őket.

Mindenesetre örülök a párbajban elhangzott gratulációknak. Nem tudom mit alkotott Attila,hogy össze kevertetek vele,de tőlem csak jobbat várjatok.
Tudom,hogy én nem ugrok rá egy későre , de az én vagyok. Bár én nem is kívánom üres orin megnyerni a játékot. (ha jól emlékszem Attilanak sem rajtam sikerült)

De nincs probléma 3párbaj 3 ember vár 5pontra. 4pont gondolom meglesz bárkinek de 5pontból valaki valószínű bukik 1-et. Én valóban magabiztos vagyok, remélem más is az.

“Kevés embernek van akkora önbizalma, mint amennyit mutat.”
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 06-22-2009 at 06:54..