Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 05-29-2006, 18:24
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 31%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Gunner
Erre csak annyit tudok mondani, hogy minden nap 4:50 kor kelek és este 18:00-kor érek haza és a kipihentség nem jellemző rám. A személyreszóló sértést azért köszi igazad van. Ha minden problémát így akarnék megoldani, hogy helyből lehülyézek mindenkit, akkor elképzelhető, hogy nem sok probléma megoldását bíznák rám. A fáradtságot természetesen venni fogom és olvasni fogok. Alapvető emberi tulajdonság, hogy mindenki a dolgok könyebbik oldalát szeretné fogni. Az olvasás kihagyásával ennyit tettem, ha ezért hülye vagyok, vagy legalábbis nem tudnék egy IQ tesztet jó eredménnyel megoldani, akkor hülye vagyok egye fene. Kinek jó a harapós hangnem nem értem.
Nyilván tök természetesnek tartod, hogy ugyan fél éve van ez a fórum, és ugyan fél éve rengetegszer felmerült már a téma, amit említesz, és ugyan már a második alkalomra le lett hurrogva érte a beíró, és ugyan egy sima kereséssel rájöhettél volna, hogy ez már lerágott csont, de mégis muszáj beírnod, mert nehogymár akárcsak egy kicsit is alkalmazkodj ahhoz, ami itt már kialakult. Mindenki hozzád alkalmazkodjon, mert az a természetes dolog egy fél perce újonnan regisztrált tagtól, ugye?

Ezzel a mentalitással még komoly gondjaid lesznek mind itt a fórumon, mind a Hódítóban.