View Single Post
Old 06-20-2009, 15:56
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 31%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Electrick View Post
Nem, nem használja senki más az országomat, de mivel egybe van kötve az én fenti orimmal, másé csak nem lehet. Hisz nem lenne értelme egybekötni őket...
Nem egy példa van ilyenre, úgyhogy ezt nem tudjuk bizonyítékként elfogadni. Csak a belépési adatok ismeretét. (Vagy közvetve az e-mail cím használati jogát, aminek segítségével a belépési adatokhoz hozzájutsz.)

Quote:
Originally Posted by Electrick View Post
És ha nem is adhatjátok vissza, akkor legalább törölésre ítéljétek, hogy tudjak egy újat kezdeni
Tudom fejből a felépítését, ami ugyancsak alátámasztaná, hogy az én kezem alatt volt, míg el nem vesztettem az adatait, amit szivesen leírok, ha szükséges vagy személyes üzenetbe.
Törölni az ország gazdája tudja. Az ország gazdája az, aki ismeri a belépési adatokat, vagy az e-mail címén van az orzság, és így lekérheti azokat. Egyéb módon csak az éves azonosításkor kerül törlésre, ha az azonosítása egy éven keresztül nem történt meg.

A belépési adatok ismeretén kívül semmi mást nem tudunk elfogadni bizonyítóerejűnek, hiszen egy gömböt bárki készíthet róla, az épületeit bárki felmérheti.

Ha esélytelen, hogy visszaszeredz a régi e-mail címedet, vagy a cím mostani tulajdonosától elkérd az adatokat, akkor csak az őszi azonosításkor fog törlődni az ország.