Quote:
Originally Posted by Electrick
Nem, nem használja senki más az országomat, de mivel egybe van kötve az én fenti orimmal, másé csak nem lehet. Hisz nem lenne értelme egybekötni őket...
|
Nem egy példa van ilyenre, úgyhogy ezt nem tudjuk bizonyítékként elfogadni. Csak a belépési adatok ismeretét. (Vagy közvetve az e-mail cím használati jogát, aminek segítségével a belépési adatokhoz hozzájutsz.)
Quote:
Originally Posted by Electrick
És ha nem is adhatjátok vissza, akkor legalább törölésre ítéljétek, hogy tudjak egy újat kezdeni 
Tudom fejből a felépítését, ami ugyancsak alátámasztaná, hogy az én kezem alatt volt, míg el nem vesztettem az adatait, amit szivesen leírok, ha szükséges vagy személyes üzenetbe.
|
Törölni az ország gazdája tudja. Az ország gazdája az, aki ismeri a belépési adatokat, vagy az e-mail címén van az orzság, és így lekérheti azokat. Egyéb módon csak az éves azonosításkor kerül törlésre, ha az azonosítása egy éven keresztül nem történt meg.
A belépési adatok ismeretén kívül semmi mást nem tudunk elfogadni bizonyítóerejűnek, hiszen egy gömböt bárki készíthet róla, az épületeit bárki felmérheti.
Ha esélytelen, hogy visszaszeredz a régi e-mail címedet, vagy a cím mostani tulajdonosától elkérd az adatokat, akkor csak az őszi azonosításkor fog törlődni az ország.