Quote:
Originally Posted by Tuvalu (#3490)
Amit Harcosok leír, az sokkal jobb összefoglaló, mint mit én írni tudtam volna. Nagyjából ez a lényege a párbajos stratnak.
Ő is tudja azonban, hogy sok párbaj múlik a többiek bénázásán, hibáinak kihasználásán. Ebbe bele lehet érteni a később játékba lépőket, az ijászt nem gyártókat, vagy az utolsó pillanatban ijászokkal kitámadókat is. Ez pedig mindig pár pillanat alatti döntést igényel, és szerintem Harcosok ebben nagyon jó.
Ettől függetlenül a 4 és 5 órás párbajra kitalált taktikámat nem sorolta fel. És én is csak pár hónap múlva teszem közkinccsé, mikor újra a 3 órás fordulók jönnek majd.
A Forma-1-ben is sírtak, hogy a Brawnék tuti nyernek, de elfogadták, hogy erre az évre ők találtak ki valami nagyot, ez az év az övék. Aztán jövőre lehet majd módosítani a szabályokat. Ráadásul a tegnapi mutatta is, hogy a taktikám nem egyértelmű ultimate weapon. 
|
Az íjászt nem gyártókat én csak az első 5körben ütöm mivel akkor még a taktika része lehet egy profi játékosnál is. Onnantól én nem...(persze ha ott áll valaki top1 0 íjjal a játék közepén akkor azt is a taktika részének tekintem és bumm)
Természetesen vannak kockázatos mozdulatok pénteken végig úgy toltam amikor egyszer csak ...
Akkor viszont nem tudom pontosan mi az a taktika illetve ha ismerem is nem tartom akkora csodának.
Itt persze nincs ilyen gondom,mint a F1-ben ha jobbat is tudsz(akkor rájövök idővel) csak úgy állíthatsz meg ha mindig ott vagy illetve én talán mindig ott leszek most a 4óráson,hogy a 3 ember közül(Pool,Tuvalu, és vajon ki a 3.?)csak én szerezzek 5pontot.
Legtöbben viszont erre játszanak:
Végig lopkodás, 200hekin lapulás stb összejön a sok fegyver/fém de végül is itt mindkettőt hívhatjuk fegyvernek.
A végén kitámadás aztán hajrá több lovuk van ,mint aki a közepén is üt de kivédhetőek , viszont senki se védi ki. Illetve az ő védelmük is semmit mondó.