Thread: Poolnak téma
View Single Post
Old 06-17-2009, 22:04
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Én is találkoztam már bunkókkal a játékban, de nagyon kevéssel. Ők mondjuk nem vívták ki a szimpátiám, de többségében nem voltak hajlandóak azonosítani magukat, bemutatkozni, annak ellenére, hogy én azt mindig meg szoktam tenni, tehát a mai napig nem tudtam igazi ellenségekre szert tenni, akikre mindig minden orimmal lehetne számítani
Nos, én pl egyetlen oridat sem ismerem, tehát ha rühellnélek mint az állat, akkor se tudnám, hogy mikor és hol kéne megtámadjalak...
Egyébként én nem vagyok bunkó, csak specifikusan 15-20 emberrel kezdtem el az lenni életem során, úgyhogy keményen meg kell dolgozni azért, hogy bunkó legyek. (1-2 beszólást nem tartok bunkóságnak, ha felém irányul akkor se, szerintem ez egy hosszabb távú dolog.)
De ha ezáltal megtudom az országaid sorszámát, akkor veled bunkó leszek, és még azonosítom is magam.
És mindezt rejtett jószándékból!
Egyébként bírlak, de megjátszom a bunkót, és folyamatosan támadlak, ezáltal szinten tartva éberségedet, realitásodat, és játéktudásod. Tréningezlek, edzelek. És ami a legfontosabb... Sose fogsz unatkozni hosszú téli estéken.
Reply With Quote