Thread: Poolnak téma
View Single Post
Old 06-17-2009, 17:47
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by tisztelet63 View Post
én csak a véleményemet írtam le ezt lehet elfogadni, lehet nem elfogadni, kezdeni úgysem tudsz vele semmit nem ismerlek, HA ismernélek, talán nem is ez jött volna le az írásodról...
félreértés ne essék, semmi bajom azzal, ha leírod a véleményed

Quote:
Originally Posted by tisztelet63 View Post
ha már itt vagyok hozzászólok a témához: Pool jó játékos.. láttam tőle olyan dolgokat, amit még másnál nem.. gondolok itt a lefelé ütéseire.. nagyon sokat röhögtem azokon ... olyan játékosokat tett nézővé, akikk egy erősebb szövinél sem akadtak volna el. emberileg meg nem ismerem csak amit a fórumon mutat. de ez alapján nem is bánom, és ez nem sértés (talán picit) egyszer volt is vele egy konfliktusom egy párbaj alkalmával, de ez még évekkel ezelőtt volt. ott sem volt éppen kedves
Én is találkoztam már bunkókkal a játékban, de nagyon kevéssel. Ők mondjuk nem vívták ki a szimpátiám, de többségében nem voltak hajlandóak azonosítani magukat, bemutatkozni, annak ellenére, hogy én azt mindig meg szoktam tenni, tehát a mai napig nem tudtam igazi ellenségekre szert tenni, akikre mindig minden orimmal lehetne számítani

De ez szerintem azért van, mert első körben viszonylag normálisan szólok az ellenfélhez privát üziben. Akik eddig megverték a valamelyik szövim, azokkal minddel sikerült jó kapcsolatot kialakítani, és megint nem hízelgéssel, hanem csak normális, nem sértődött, nem anyázós beszéddel. Sőt továbbmegyek, volt már olyan, hogy levertek és írtam nekik, hogy jók voltak. Ennyit, nem többet. A válaszukból pedig érződött, és utaltak is rá, hogy soha senki nem írt még vesztett csata után normális hangvételű levelet, még majdnem meg is hatódtak .
Ezen pedig el kellene gondolkodni, hiszen csak játék.
Úgyhogy én azon az állásponton vagyok, hogy sok konfliktus forrása a játékban inkább az, hogy sokan rendkívül féltik az országaikat, és ha kikapnak egy szöviháborúban, akkor inkább elkezdenek "ámokfutni". Aztán csodálkozunk, ha a győztes bunkón viselkedik ezek után.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Sponsored Links