Thread: Poolnak téma
View Single Post
Old 06-17-2009, 14:03
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Ne haragudjatok nem akartam megakasztani a témát a focis hülyéskedéssel, folytassátok nyugodtan...

Vagy akár megtehetném, hogy nem offolok hanem hozzászólok a témához is valamit:
Én nem ismerem Poolt, csakis az alapján tudok ítélkezni, amit itt a külsőn olvastam róla illetve tőle.
Nekem úgy tűnik, hogy sok embernek gondja van a jó játékosokkal, ha azok nem ultra jó fejek. Saját véleményem szerint viszont a külső fórum nem személyeskedésre való, sőt továbbmegyek, egyáltalán nincs semmilyen fórumon értelme a személyeskedésnek. Ha valakinek problémája van a másikkal, arra ott a privát üzenet, vagy a verés/verekedés
Ha én úgy érezném, hogy egy fórumtársam jó játékos, és egy igen nagy bunkó is egyben, akkor 2 dolog közül a jó játékos téren lehet tőle tanulni is akár.
Az egész hozzáállás kérdése, törekedsz valami pozitív eredményre minden szituációban, vagy megakasztod a saját fejlődésed és elkezdesz irreleváns dolgokkal foglalkozni.
Bevallom, mikor Attila írta a másik fórumban, hogy ő ilyet meg olyat nem csinálna, azt nem értettem (csak akkor nem volt időm hozzászólni, azért írom most le). Ha nem csinál valaki meg olyan taktikai elemeket a játékban, amik teljesen szabályosak, és ezzel tisztában is van, akkor nem kell csodálkozni. Bárkinek lehet olyan a stílusa, hogy ilyen meg olyan dolgokat nem szeret csinálni, akkor sem, ha pedig lehetne. De akkor a következményekkel együtt kel tudni élni, mivel lehet rájuk előre számítani. És ezt egyáltalán nem baszogatásból mondom, hanem épp ellenkezőleg, lehetőleg segíteni tisztázni a szituációt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe

hát nem tudom, nem akartam beleszólni, meg közöm sincs hozzá, de szerintem ezt az egészet még te sem gondoltad komolyan

szép, és jó amit leírtál, de ha te ezt így is gondolod, akkor csak megemelem a kalapom (ami nincs) nagyon ritka a mai világban ez a gondolkodás...
Reply With Quote