View Single Post
Old 05-29-2006, 11:40
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Hát én időnként nagyon lassan jövök rá a jó megoldásra. Amikor utoljára voltam az 1A-ban. akkor a végefelé egyszemélyes klánban voltam egy betonelffel. Annyi tornyos íjászom volt, hogy kivédtem az ork tudós, tábornok támadását is. Varázslóból több volt, mint a környékem átlagának, tolvajból pedig 1A-hoz viszonyítva kifejezetten sok volt. Támadó egységem egyáltalán nem volt. Vártam, hogy meglegyen a top 336 kör a forduláshoz. Még 36 kör hiányzott, amikor rengetni kezdtek. Már a második rengetéssorozatnál megállapítottam, hogy ki renget. Egy olyan klán tagja rengetett, akinek volt 6-7 klántársa a közelemben. Akciózni ellenük egyedül elég reménytelennek tűnt.
Irogattam neki, vadul építkeztem, de semmi válasz. Csak sorban jönnek a rengetések.
Lecsúsztam a top30% határára, időnként ki is estem a topból. Nem értettem, mert semmilyen más akció nem volt ellenem.
Több, mint 2 hétig kínlódtam az építésekkel, amikor végre egy üzimre válaszolt és leírta, hogy maradjak mögötte és klántársa mögött, mert fordulni akar és nem akar kiesni a topból.
Azért rengetett, hogy mögötte maradjak. Ekkor jöttem rá a jó megoldásra. Ha már a varijaim nem tudnak megvédeni, akkor minek tartom őket. Leszereltem varijaim nagy részét és felfedeztem belőlük. Így aztán sikerült egy kicsit eltávolodnom és másnap fordulnom.

Nem csak te jártál így akkorDD
Reply With Quote