Thread: Poolnak téma
View Single Post
Old 06-16-2009, 17:24
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Ne haragudjatok nem akartam megakasztani a témát a focis hülyéskedéssel, folytassátok nyugodtan...

Vagy akár megtehetném, hogy nem offolok hanem hozzászólok a témához is valamit:
Én nem ismerem Poolt, csakis az alapján tudok ítélkezni, amit itt a külsőn olvastam róla illetve tőle.
Nekem úgy tűnik, hogy sok embernek gondja van a jó játékosokkal, ha azok nem ultra jó fejek. Saját véleményem szerint viszont a külső fórum nem személyeskedésre való, sőt továbbmegyek, egyáltalán nincs semmilyen fórumon értelme a személyeskedésnek. Ha valakinek problémája van a másikkal, arra ott a privát üzenet, vagy a verés/verekedés
Ha én úgy érezném, hogy egy fórumtársam jó játékos, és egy igen nagy bunkó is egyben, akkor 2 dolog közül a jó játékos téren lehet tőle tanulni is akár.
Az egész hozzáállás kérdése, törekedsz valami pozitív eredményre minden szituációban, vagy megakasztod a saját fejlődésed és elkezdesz irreleváns dolgokkal foglalkozni.
Bevallom, mikor Attila írta a másik fórumban, hogy ő ilyet meg olyat nem csinálna, azt nem értettem (csak akkor nem volt időm hozzászólni, azért írom most le). Ha nem csinál valaki meg olyan taktikai elemeket a játékban, amik teljesen szabályosak, és ezzel tisztában is van, akkor nem kell csodálkozni. Bárkinek lehet olyan a stílusa, hogy ilyen meg olyan dolgokat nem szeret csinálni, akkor sem, ha pedig lehetne. De akkor a következményekkel együtt kel tudni élni, mivel lehet rájuk előre számítani. És ezt egyáltalán nem baszogatásból mondom, hanem épp ellenkezőleg, lehetőleg segíteni tisztázni a szituációt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post: