Quote:
Originally Posted by Remedy
Ps: Bogar, mar tenyleg kezd unalmas lenni hogy egy teljesen normalis beirasomhoz is nyomkodod a lefele nyilat 
|
Nekem meg már az kezd unalmassá válni, hogy nem tudod megérteni, hogy miért kapsz lefele kezet. Ami szted normális hsz-nek számít a részedről, az egy normális lefele kéz a én részemről.
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nekem is lenne egy hozzaszolasom: egy haboru sem remenytelen, csak ha feladod a kuzdelmet!
|
Jelen esetben egyértelmű, hogy nem voltál sohasem a szenvedő fél. Ha a támadó jól csinálja, akkor esélytelen a visszaütés. Ezt azért tudom kijelenteni, mert voltam én is a támadó fél. Ilyenkor azért úgy támadsz, hogy tudod, hogy semmi esély a visszavágásra. Ha másképp teszed, akkor te vagy a lúzer. Ha több mint fél napot (!) szenved a sereged azért a szaros 30 hekiért, akkor csak teszel arról, hogy cserében ne veszíts 70-80 hekit. Vagyis a szenvedő részéről egyértelmű, hogy reménytelen a helyzet.
Egyébként még azt nem értem, hogy miért jövedelmezőbb a 6-7, max terület fölötti heki, mint az az elengedett 15k paci.