View Single Post
Old 06-14-2009, 14:43
NATO's Avatar
NATO NATO is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Szerintem csak akkor kell segíteni a kezdőknek, ha valamilyen formában kérik.
Én már ovatósan és mértékkel segítek, mert nem egyszer előfordult, hogy akiknek segítettem beléptek egy szövibe és én lettem az elérendő céljuk, mint egy trófea amit meg kell szerezni.

Persze soha nem felejtem el, hogy én hogy kezdtem.
Forró fejü voltam, belekötöttem mindenkibe, (ráadásul az U-ban) ezért szinte mindig vihar, szárazság és egyéb kellemetlenség volt az orimban.
Nem fejlődtem, de nem is adtam fel ...
Aztán egy véletlen folytán összeismerkedtem egy csodálatos emberrel (már nem játszik sajnos), szövibe hívott és a mentorom lett.
Hatalmas türeleme és megértése segítségével kezdtem ráérezni a Játék izére, a lényegre.
Addig többször sodortam a szövit súlyos veszélyekbe, háborukba a forrófejüségemmel, de ő egyszer sem mondott le rólam, segített elrendezni a konfliktusokat amiket okoztam, illetve visszaépülnöm, mikor agyon vertek.

Sajnos nagyon kevés ilyen türelmes "tanító" van a hódon,
én sem vagyok ilyen, de ha segítséget kér valaki lehetőség szerint megpróbálok segíteni neki és nem azt tanácsolom, hogy olvassa el a kézikönyvet.
Semmi baj a kézikönyvvel, de ha valaki egy játékostársától kér segítséget, szerintem ne a kézikönyvet ajánljuk neki.
Reply With Quote