View Single Post
Old 06-14-2009, 09:59
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
Te azt hiszem nagyon el vagy tévedve... ma reggel olvastam a tegnaptól való hozzászólásokat és egyáltalán nem tudom, miért mondják páran azt, hogy Attila (: a legjobb fej.. én azt látom, hogy úgy viselkedsz, mint valami ovis akinek elvették a játékát... igaz Pool meg adja a lád a léóvat és provokál... de egyikötök se tudja befejezni.. a különbség az, hogy Pool nem mondja, hogy külömebb bárkinél is, Te viszont azt hittem olyan színben próbálsz teccelegni.. szóval vagy abbahagyod Te vagy csak rühelni fognak páran és a topicod meg átmegy egy fölösleges anyázásba... nem hiszem, hogy ez a célod, ha ez akkor viszont jó uton haladsz afelé, hogy rólad is azt gondoljak paran amit te gondolsz poolrol...

visszaterve a 300 k-s csalos oris hulyesegedre..nem csak "csalok" voltak magas hekin...

u.i.: a szemelyes serelmeidet ne hozd ide ki a forumra, strategiat, taktikat szivesen olvastam volna, esetleg azt hogyan probalkoztatok eddig es annak tukreben lehetett volna tanacsot adni,
Nem vagyok eltévedve!
Ha olvastad volna a témát, akkor rég rájöttél volna, hogy amióta pool idejött, azóta megy a fölösleges csetepaté.
Ráadásul pont, hogy te adod a lovat pool alá.
Tegnap már elköszönt ma meg megint folytatni fogja.

Az meg ,hogy te úgy gondolod,hogy rühelni fognak páran az nem a te dolgod.
Akik pedig úgy gondolják ,hogy jó fej vagyok azok valszeg személyesen is ismernek ,és meggyőződésük ,hogy tényleg jó fej vagyok

Írhatsz még párat ami a témához kapcsolódik ,de a többit felejtsük már el ,mert tényleg unalmas. köszi.
Reply With Quote