Quote:
Originally Posted by Attila(:
Egyet tudok biztosra ,de ettől most miért érzed magad nagyobbnak?
Miért gondolod, hogy nekem minden csalót ismernem kéne?
Mert lássuk be őszintén 5. szinten 300k érték kicsit gyanús, de örülök ,hogy te ismered őket.
|
Te azt hiszem nagyon el vagy tévedve... ma reggel olvastam a tegnaptól való hozzászólásokat és egyáltalán nem tudom, miért mondják páran azt, hogy Attila (: a legjobb fej.. én azt látom, hogy úgy viselkedsz, mint valami ovis akinek elvették a játékát... igaz Pool meg adja a lád a léóvat és provokál... de egyikötök se tudja befejezni.. a különbség az, hogy Pool nem mondja, hogy külömebb bárkinél is, Te viszont azt hittem olyan színben próbálsz teccelegni.. szóval vagy abbahagyod Te vagy csak rühelni fognak páran és a topicod meg átmegy egy fölösleges anyázásba... nem hiszem, hogy ez a célod, ha ez akkor viszont jó uton haladsz afelé, hogy rólad is azt gondoljak paran amit te gondolsz poolrol...
visszaterve a 300 k-s csalos oris hulyesegedre..nem csak "csalok" voltak magas hekin...
u.i.: a szemelyes serelmeidet ne hozd ide ki a forumra, strategiat, taktikat szivesen olvastam volna, esetleg azt hogyan probalkoztatok eddig es annak tukreben lehetett volna tanacsot adni,