Quote:
Originally Posted by Harcosok
Mesélje már el valaki nekem,hogy miért jó ilyen témában levelet írni.
A támadó fél tisztában van azzal,hogy másnak ezzel nem okoz örömet nem kell ahhoz megírnia .
A szenvedő fél meg amikor regisztrált tudta hova regisztrál háborús játék stb...
Amíg az akciók egymás ellen nem kölcsönösek addig nem diplomáciáról hanem könyörgésről lehet szó.
Komolyan óriási ötlet: Könyörögd ki,hogy megkegyelmezzenek
Nagyon rég nem hódozom de engem egyéb játékokban nem érdekelnek az ilyen levelek amíg a harc nem kölcsönös. Nem is írok ilyen témában soha levelet, mert kegyelemből nem kell béke...
Nem hiszek én például abban sem,hogy Pool abbahagyná a támadásokat egy levél miatt. Ír neki az egész csoport és átmegy teveclubba 
|
hát.. nincs igazad teljesen.. mondom van akit meghat, ha írnak neki levelet.. pl én is szeretek levelezni... meg vertek már engem is ugy, hogy csak pusztitasra jottek napokig, hogy vegig alattunk maradjanak, erre leujraztunk, aztan utolag kezdtunk el beszelgetni.. es vegulis abba hagytuk egymas piszkalasat.. raadasul az egesz allitolag egy felre ertesen alapult.. szoval.. ha megse probalod a level irast ... egyebkent meg Pool-t szerintem meglehet győzni, Én rendes, tisztességes hódítósnak ismertem meg.. bár nem is tudnék olyat mondani aki nem rendes hódítós