View Single Post
Old 06-13-2009, 18:57
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Mesélje már el valaki nekem,hogy miért jó ilyen témában levelet írni.

A támadó fél tisztában van azzal,hogy másnak ezzel nem okoz örömet nem kell ahhoz megírnia .
A szenvedő fél meg amikor regisztrált tudta hova regisztrál háborús játék stb...

Amíg az akciók egymás ellen nem kölcsönösek addig nem diplomáciáról hanem könyörgésről lehet szó.
Komolyan óriási ötlet: Könyörögd ki,hogy megkegyelmezzenek

Nagyon rég nem hódozom de engem egyéb játékokban nem érdekelnek az ilyen levelek amíg a harc nem kölcsönös. Nem is írok ilyen témában soha levelet, mert kegyelemből nem kell béke...
Nem hiszek én például abban sem,hogy Pool abbahagyná a támadásokat egy levél miatt. Ír neki az egész csoport és átmegy teveclubba

Szerk: Pedig én igen vallásos , jóakaratú ember vagyok ,de ez egy játék és itt ilyenek a szabályok aki nem így akar játszani nem regisztrál.
Ezért én a levélküldést értelmetlennek érzem.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 06-13-2009 at 19:05..
Reply With Quote