Quote:
Originally Posted by sutike31005
nehogy már az legyen a dicső magatartás, hogy nem ütsz lefele kihasználva az orid nagyságát... ez kb olyan, mint amikor anno minket szidott egy orszag tulajdonosa, mert a fullra kitamadott orijat bevertuk 20+ sereggel és, hogy elég lett volna, ha csak 1 sereggel megyünk, meg amugy is ez aztán játék, hogy szegényektől elvesszük a kedvét, hogy neki honapokba telt, mire feljutott oda ahonnan egy pillanat alatt zuhant a mélybe.. igenis ha látok full kitámadott vagy gyenge orit attól elveszem amire szükségem van aztán hello... a diplomácia meg fontos dolog szerintem is, de ahhoz, hogy valaki jó diplomata legyen elösször is meg kéne tanulnia évekig csak csöndbe lenni és nem forumozni(max semleges temakba vicceket mesélve vagy vicces képeket) meg jopofizni, mert ahany baratot szerez valaki egy egy poenaos beszolasaval annyi ellenseget is szerezhet... jaa és még valami a legnagyobb probléma az az hogy a játékosok többsége nem is tud normális hangvételű levelet írni a hodba Én úgy vettem észre...egy kétszer kaptam csupán az eltelt évek alatt olyan levelet amire azt mondtam, hogy ez az ori tulajdonos nagyon korrekt volt, rendesen udvariasan leírta a búját baját és pont bevállt (de tegyük hozzá, hogy láttam olyat is, hogy a levélre nem is válaszolva folytatodott tovább harc és szerintem az is teljesen normális.. ez nem egy levelező csetelős játék, hanem harcolgatós földszerzős.. , azért, mert engem meghat, ha valaki tud normális hangnembe levelet írni még lehet lesz olyan kit nem... és olyankor se anyázni kell, hanem megoldást keresni..)
|
Először is tanulj meg idézni, ha már így megpróbálsz kioktatni.
Másodszor, pedig szó sincs FULLRA kitámadott orikról. Nem tudom miért kell keverni a dolgokat.
Kitárgyaltunk mindent, Pool is elmondta a véleményét és pont.
Talán ,majd küldök neki egy normális hangvételű zöldet, mert képzeld tudok normálisan, udvariasan is fogalmazni.
Egyelőre nem ártottak nekünk annyit ,hogy rögtön nyivákoljak.
Az meg más kérdés, hogy előttünk sokakat szabira vágtak, én biztos nem növelném fölöslegesen az orim nagyságát úgy, hogy tulajdonképpen nem sok hasznom van belőle,sőőt még ártok is magamnak ,mert még több ember kedve megy el a gyorstól.
Na ennyi