Quote:
Originally Posted by Fefe013
Mai helyzetjelentés:
Vettem tápot, de így se működik a gép 
A procit mondtátok, h cseréljem ki, na ezel az a gond, h nem tudom, h kell kivenni van egy-egy pöcök két sarkában, amit be tudok nyomni, kicsit mozog és ennyi(amúgy, ha proci kimegy nem kellene vmi rózsaalakban kinyílnia? ez rémlik még informatikai tanulmányaimból, bár lehet hülyeség..)....
A videókártyát is írtátok, na azt meg nem is találom, az lenne ahová a monitor bemegy, ha jól tom, de ez az alapba csatlakozik (integrált lenne? v mi?), a régi gépben különálló nekem...
Ha az egész alaplap meghallt, az honnan lehet tudni?
|
Vegyél ki minden alkatrészt az alaplapból, így bekapcsolva el kell elvileg indulnia, sípolva jelez a lap, hogy mi a baja. Ha nem sípol, akkor halott. (tudtommal a proci kiszedésével is elindul a diagnosztika, bár így még soha nem próbáltam)
A videókártyád integrált, ha az alaplapba csatlakozik a monitor.
A processzor nem fog kinyílni, de a leírtak alapján nem láttam még hasonló processzor rögzítést, nekem úgy tűnik, hogy a hűtőjéről beszélsz. Azt ha lötyög, valahogy le kell tudnod akasztani, alatta lesz a proci, az egy sima retesszel van rögzítve, ami a mellette fekvő kar elfordításával kilazítva simán leemelhető.