View Single Post
Old 06-11-2009, 22:02
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
ui: Miért "bocs"?
Senkinek nem téptem le a fejét - képltesen értve - , aki nem Fradista. Mondjuk aki csak azért jött a topicba, hogy anyázzon, meg botrányozzon, annak igen. Ilyet nem tettél, úgyhogy csak azért mert nem zereted a Fradit még nem kell bocsánatot kérni.

Majd a lelátón......
Az első hsz-ből idézek :
"Félreértés ne essék!
Ez egy FRADI topic!
Sőt, ez a Fradi-drukkerek topicja."

No most én nem vagyok Fradi drukker, szóval kivülállóként meg szerintem nem illik csak úgy lazán belepofázni, mintha az természetes lenne
Csak ezért
Én sajnos úgy vagyok a magyar focival, hogy nem tudok utálni meg szeretni sem egy csapatot sem igazán. Dícséretes, hogy többen is így tudtok lelkesedni a Fradiért, de sajnos az utóbbi időkben annyira leromlott a magyar foci, hogy aki nem igazi fan, annál nagyon sokat vesztett a hangulatából és a varázsából az egész, így közönnyel tekint rá, mégha van is benne egy kis reménykedés.
Az én apám és a nagyapám UTÉ-sek voltak Én is az voltam kicsi koromban, emlékszem, mikor vendégségben voltunk egy nagyon jó ismerősünknél, akik nagyon nagy Fradisták voltak, és éppen UTE-FTC meccs volt, hogy szuroltunk egymás ellen te, majdnem "összeverekedtünk" a végén (persze csak a gyerekek, és persze idézőjelben). 3-1-re nyert akkor a Fradi. Aztán mikor ők voltak vendégségben nálunk, 3-1-re nyert az Újpest
Édesapám anno volt kinn UTE-Fradin a Népstadionban. 70 ezer másik emberrel egyetemben. Aki közönnyel tud tekinteni erre, annak megsúgnám, hogy már 20 ezer emberrel együtt szurkolni kulturáltan valakiért, az is hatalmas élmény. Irigykedve nézem Angliát ebből a szempontból, nálunk nagyon hiányzik ez a fajta kultúra.
De sajnos mára elvesztette a varázsát. Tudom, most a Fradinál újra él a nagy szurkolás és a tömegek, de máshol nem. Az ilyen Újpest-Fradi ellentétek meg egyenesen nevetségesen hangzanak a magyar foci valódi gondjaihoz képest.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote