View Single Post
Old 06-11-2009, 21:37
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

De amíg ez nem következik be, addig egyet tehetünk a magyar fociért mi, magyar szurkolók (csapattól függetlenül):

Támogatjuk a kedvenc csapatunkat, erkölcsileg, anyagilag.
TUdom, hogy mindenkinek kevés pénze van. Főleg mostanában.
Nekem sincs sok.

De azért a Fradi naptárat megveszem minden évben, a 100%Fradi magazint is megveszem, és ha tehetem (sajnos nagyon ritkán), akkor kilátogatok a meccsre.

Ez havi párszáz forint kiadás, amit igazán megengedhet az ember magának. 2-vel kevesebb sört iszom, és máris van pénzem Fradi újságra...

De sokezerszer párszáz forint? Abból már futja esetleg új szekrényre az öltözőben, vagy új széksorra a lelátókon, vagy pár labdarúgónak a fizetésére, stb...

Én így támogatom a Fradit, na meg úgy, hogy tisztelem a múltját, őrzöm hagyományait, és pl létrehoztam ezt a topicot, ami már jó ideje nem csak a Fradiról szól, hanem a fociról is - persze keménymagnak a Fradi marad, akörül forog.

Azért, mert a magyar focit tönkrevágták, még nem azt jelenti, hogy nincsenek tehetséges futbalistáink. Vannak.
Kéne egy kis lelkesedés, meg egy kicsivel több pénz, és a magyar focit fel lehetne támasztani hamvaiból!

És csapatoktól függetlenül: nagy szükség volna rá, hogy a magyar élvonal újra ott legyen az európai élvonalban... Képesek vagyunk rá. Csak sokaknak kéne egyszerre akarnia.

Bízom benne, hogy a magyar foci egyszer még méltó lesz régi nagy híréhez!

Hajrá Ferencváros, Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország!
Reply With Quote