Sziasztok...
A multkori hsz-em egy részét törölte a moderátor. de nem tudom hogy miért.
Szóval:
Elolvastam azóta a Hódító kézikönyvet. Ott láttam is egy épület listát, és megpróbáltam annak mintájára felépíteni az országom.
Néhány mostani országadatom.
307 hektáron vagyok. Félelf-kereskedő
Ház:20%
Barakk:16%
Tanya:10%
Raktár:5%
Torony:12%
Kocsma:22%
Templom:6%
plusz még kettő bank, és néhány bánya(de ez utóbbi nem sok).
A kézikönyvben leírt épület lista az én országomban nem vált be teljesen. Egy két igazítást kellett rajta csinálnom. Pl a tanyák száma túl kevés volt,ezért az embereim volt hogy éheztek. Házakból is muszáj volt többet építenem egy kicsit, mert kevés volt az emberem, és nem tudtak mindent ellátni.
Időközben rájöttem hogy ezen problémákra megoldás ha minden tekercsből a maximumot tartom. De az még beletelik egy kis időbe mire beszerzek annyit. Épp ezért néhány "felesleges" épületet még muszály fenntartanom.
A könytáraknak nem éreztem szükségét, így olyanom nincs. Sokkal jobban haladok ha lopásból próbálom meg beszerezni a tekercseket.
A bányákra sincs szerintem túl nagy szükség, mert lopásokból vagy a piacról nagyrészt be tudom szerezni az anyagokat. de 3-4 bányát azért még fenntartok, mert néha van hogy rossz napom van lopások szempontjából.
A stratégiámat szerintem mindenképp a tolvajlásra kell alapoznom.
A hadseregnél meg legjobb a sok íjász, persze tornyokkal (hogy a védőérték növekedjen).
Seregem:
Íjász:1068
Elit:608
Varázsló:1152
Tolvaj:2725.
Arra jöttem rá hogy legcélszerűbb élőhalott országoktól rabolni. Ugyanis se varijuk, se tolvajuk nincsen.Így lebukástól soha nem kell tartani. Pénzük viszont általában sok van. Néha még tudomány tekercsük is. Attól meg nagyon nem kell félni hogy rájönnek hogy én voltam aki rabolt.
Még jobb dolog az mikor az élőhalott ország szövetségben van. Így a rá nyitott térkapun keresztül a szövetségeseit is könnyedén ki lehet rabolni.
és nem sok lehetőségük van arra hogy kiderítsék hogy ki volt.
nekem eddig beváltak ezek a trükkök.
A varázslóim számát akarom még fejleszteni, mert ilyen kevés varázslóval sok ártó dolognak vagyok kitéve.
Kérem aki el tud látni hasznos tippekkel az írja le nekem.
Tisztel Moderátor.
Szeretném ha ezt az üzenetemet nem moderálná meg úgy hogy szinte az egészet kitörli.
Előre is köszönöm.
|