Gee:
Cápa: 120 ép. Ezt írtad. 30. szinten, sebzem mondjuk 12-őt, ami elég reálisnak tűnik. Három támadásból egy kiesik, marad 2 támadásom. A két támadás a felét sebzi, marad 1 támadásom. Azt is írtad, hogy nehezebben lehessen megütni, akkor mondjuk minde második körben megy be 1 támadásnyi sebzés. Azaz 2 körönként 12 + 1-2 a rúgás miatt. Az minimum 15, de inkább 20 kör míg megölöd a cápát.
Cápa sebez 30-40-et szerinted (Te írtad). Akkor mondjuk 20 kör alatt sebez 600-800 -at. Ne vicceljünk már, egy cápát nem nyomsz le 40., sőt jóval magasabb szint előtt...Jó, van hárításod, akkor csak kb 300-400 sebzés jön be.
De ez EGY cápa
Te azt írtad bandáznak.
200-210 tp?? Ezért minimum 400 tp jár / cápa...
Ha 400 tp a cápa és leölsz 30-at, akkor kapsz 12.000 tapasztalati pontot. És ezek után, csak egy ezret kapsz, hogyha megvan a küldetés??

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Nem nagyobb vicc, mint amik most vannak bent....
Ha a zsiványos küldit is kb 40. szinten tudod megcsinálni, és mint írtam, ha 5-öt rátanulsz... Azt számold csak ki? 
Úgy érzem, a mostani helyzetnek megfelelően állapítottam meg az arányokat.
|
És mennyit ad a zsiványos küldi??
Tegyük hozzá, hogy ad zsiványkardot, zsiványvértet és 3 azonosítás pergamentet is, továbbá egy fakó pergament ami a játék történetének a szerves része. Ezt ne hasonlítsuk össze az 1K tp-vel, amit kapnál, hogyha lenyomsz 30 cápát és elvinnél valakinek 30 cápacsontot...
A fenti értékekkel egy cápa, most erősebb mint egy zsivány, mert nem lehet varizni a vízben...Igen, tehetsz magadra védő varikat. Jó, és a zsiványok ellen nem??
Nem, ez így akkor sem ok

A cápa legalább 400, de inkább 5-600 tp-t kéne, hogy érjen és azért a 30 cápacsontos küldiért 3-5K tp kéne hogy járjon szerintem...
De úszni még így sem tanulnék meg...