View Single Post
Old 06-11-2009, 08:08
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Nem nagyobb vicc, mint amik most vannak bent....

Ha a zsiványos küldit is kb 40. szinten tudod megcsinálni, és mint írtam, ha 5-öt rátanulsz... Azt számold csak ki?
Úgy érzem, a mostani helyzetnek megfelelően állapítottam meg az arányokat.

A 30-40-es sebzésből mi marad? Talán a fele (se). Ilyen olyan páncélokat viselhetsz, kesztyűket, sisakokat, stb, amik a rád ható sebzést csökkentik.
A parton varázsolhatsz magadra Menedéket, Páncélt, Pajzsot.

A 30-as szint elég könnyen elérhető, még így, TP nullázás nélkül is. (Pár nap alatt megvan)
Tehát 3 támadás helyett 2-t fogsz. Rúgás/Ütés is alkalmazható.
Azon kívül Hárítása nyilván mindenkinek lesz.

Mindezt összegezve úgy érzem, hogy egy Cápa igenis megölhető. Már 30. szinten is.

De nyilván nem az én szavam a döntő, ezek csak felvetések, ötletek, javaslatok voltak. Amennyiben úgy értékeli a többség, nem hiszem, hogy tiltakozni fogok az ellen, hogy esetleg az általam fentebb említett jutalmak 5x-ösét kapjuk (TP-ben is meg aranyban is). Indokolt esetben 10x-esét.

(Bár én még mindig úgy látom, hogy a küldetések teljesíthetősége nincs most sem egyenes arányban a jutalommal. Tehát a mostani szisztéma szerint jók voltak az általam beállított értékek. - Ne felejtse el senki, hogy akármennyi karaktered lehet majd, és csapatban is lehet harcolni.)

Last edited by [HTPA]GeeForce; 06-11-2009 at 08:13..