Thread: eRepublik
View Single Post
Old 06-10-2009, 18:27
Pali papa's Avatar
Pali papa Pali papa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Jaja, Kampec nem tud együttműködni Shaokkal. ennek az lett a következménye, hogy a több hónapja hadügyminiszterként tevékenykedő Kampec -aki hozzáértése Peace és Atlantis-os körökben is elfogadott- lemondott.
A nép nagy része (nem Rád gondoltam, hanem aki olvas újságot ) Kampec mellé állt, sokan neki tulajdonítják az egész hadjárat sikerességét, ami nem is légből kapott. Többen kiléptek a hadseregből.
Ha találnak megfelelő stratégát, akkor nem lesz probléma, max az elején, ameddig összeszokik a sereggel.
Háát, ez azért bonyolultabb.
Először is Kampec már kb. másfél hete megírta, hogy a nyáron nem ér rá és nem akar hadügyminiszter lenni. Azután jött Shaok aki nem tudom milyen, de nekem eddig nem okozott csalódást. Országot még nem vezetett, abban nem tudom milyen, de azt tudom, hogy a régi hatalmi elit szemben állt vele sok mindenben. Kapóra jött Kampecnek ez és elkezdte, hogy Shaok miatt mond le. Azóta ez megoldódni látszik, a katonák nem mentek el és Kampec nem hadügyminiszter, hanem a Magyar Elit vezetője lett. Azt gondolom Shaok lehetett volna diplomatikusabb, de Kampecnek sem kellene hisztériát kelteni, mert az nem az ország érdeke.
Kicsit kezd hasonlítani a valós életünkre, egyre kevésbé tetszik ez a része...

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=67834 Az én kicsi varázslóm...
Reply With Quote