View Single Post
Old 06-10-2009, 15:57
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
1. igen azt gondolom lusta. Ez a véleményem de nem kell megsértődni, mivel nem sértésnek szántam. Igen, előrelátó meg okos is.
. . .
+ rajtam kívül nem sokan írtak szegénynek olyat, amitől okosabb lehetne (tisztelet a kivételnek persze), vagy amivel tudna mit kezdeni. Okés, hogy itt azt hiszi valaki, hogy feltűnési viszketegségből írok ennyit, de legalább én 'válaszoltam' a kérdésére valamit.
De senki nem azzal kötözködik, hanem mindenki a tekiírót szívja mellre
. . .
2. A tekiíróknál pedig a lustát soha nem tettem egyenlővé a hülyével. Az félreértés. Írtam, hogy "minden hülye meg tudja csinálni". Ez szerinted nem igaz? De nem azt írtam, hogy "mindenki aki csinálja hülye". Nagy különbség.
. . .
Azért egyvalami biztos, mégpedig hogy a vitatott jelző egyértelműen negatív, akármilyen, gondolom barátságos ám nem érthető szándékkal is hangoztatod ezt a véleményt. Ráadásul szerintem egyáltalán nem igaz hogy a tekit író országok gazdái lusták lennének. Szóval talán megengedhető, időszakos tekiíró lévén, ha erre felkapom a fejem. Még ha nem is volt szép tőlem a 'minden hülye tudja' - 'aki csinálja hülye' összemosása. Tudom, nem volt muszáj. Semmi sem muszáj a fórumon, valamitől mégis él. A hsz-eid révén pedig ez a létezése hasznosabbá vált, reakiókból nézve.

Reply With Quote
Sponsored Links