View Single Post
Old 06-10-2009, 00:30
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Ha 5x nem mondtad el hogy mennyire lusta az aki tekit ír, akkor 1x sem. Most e mellé jött még hogy Debilkének nem kell magára vennie hogy hülye. Még jó. Utóiratod szerint talán még Gee-nek sem meg nekem sem. Ezt nagyon köszönöm de mi van a többiekkel? :-))

Más olvasatban az aki napi átlag 5 perccel elintézi hogy induláskor egy alaptőkével felszerelt ori várja, anélkül hogy ő szinte bármit tett volna ezért, az, illetve azok mind előrelátó és okos emberek.
Vagy ezt mindenképp úgy kéne mondanom hogy a többiek mondjuk túlbuzgóak netán fanatikusok vagy függők? Hiszen magától is összejön az, amiért a fiatal vagy éppen megújult orijuk első párszáz körét áldozzák, akkor meg mire a nagy hűhó.

Biztos nem így gondoltad de innét ez látszott. Ezen kívül a szeles hasonlatod szememben a hónap fordulata, nagyon tetszik.
Ááá valamit akkor tényleg rosszul írtam le, vagy félreértettél...
1. igen azt gondolom lusta. Ez a véleményem de nem kell megsértődni, mivel nem sértésnek szántam. Igen, előrelátó meg okos is. Mi is gyűjtöttünk már pénzt forduláshoz pl. de nem tekiírással, és nem is igényelt egyébként sokkal több odafigyelést. Szóval bocsánat, az előrelátást nem akartam senkitől sem elvitatni! Én azt alapértelmezettnek vettem, hogy mindenki gyűjt magának pénzt, igaz nem írtam le.
2. Utóiratom szerint nem nektek kell a segítség, amire Microby konkrétan rákérdezett, hogy hogyan lehet sok pénzt gyűjteni akkor. Én az ő kérdése kapcsán írtam azt is, hogy biztos nem én fújom a passzátszelet, hogy csak én tudnék neki segíteni. De örülök, hogy tetszett!

+ rajtam kívül nem sokan írtak szegénynek olyat, amitől okosabb lehetne (tisztelet a kivételnek persze), vagy amivel tudna mit kezdeni. Okés, hogy itt azt hiszi valaki, hogy feltűnési viszketegségből írok ennyit, de legalább én 'válaszoltam' a kérdésére valamit.
De senki nem azzal kötözködik, hanem mindenki a tekiírót szívja mellre

De válasszuk szét amit írtam:
1. Microbynak ment az, hogy nem én vagyok minden igazság megmondója, azaz ne csak az én véleményem alapján gondolkozzon!
2. A tekiíróknál pedig a lustát soha nem tettem egyenlővé a hülyével. Az félreértés. Írtam, hogy "minden hülye meg tudja csinálni". Ez szerinted nem igaz? De nem azt írtam, hogy "mindenki aki csinálja hülye". Nagy különbség.

Túllihegjük a tekiírást, nem akartam senkibe belekötni, csupán a véleményem írtam le, amihez tartom magam, viszont a "hülye" jelzőt félreértetted, remélem ez nem mindenkinek így jött le! Ha mégis, akkor elnézést!

Szóval igen, nem így gondoltam, ahogy írod
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 06-10-2009 at 09:06..
Reply With Quote