Quote:
Originally Posted by taszi
én azt hiszem tudom a megoldást 
ha azt a klánt ütöttétek amire gondolok akkor egyszerű a helyzet!
ők már egy ideje szabin vannak és jópáran beverték őket,ezért az országok értéke nem csak a hektárszámnak köszönhető hanem a rengeteg befokozódott egység is jelentősen növeli!(tolik-varik és katonai egységek alól kiütött épületek)
mivel a hozott földet és a méretmaluszt nem érték hanem hektár alapján számolja a rendszer nem valósak a számadatok!
|

Áhá, ez már tényleg a jó megoldásnak tűnik, minden szempontból megfelelne a körülményeknek!

Bevallom erre nem gondoltam volna, legalábbis egy jó darabig még biztos nem

Azért is nyitottam itt témát a segítségeknél, mivel gondoltam, hogy nem hiba lehet, és reméltem valami olyan dolog, ami annyira ritka, hogy érdemes mindenkinek tudnia róla, ha sikerül megfejteni.
Mondjuk kár, hogy taktikai szempontból ez nem nagyon használható...
Szóval köszönöm szépen, ezt a verziót 100%ig elképzelhetőnek tartom megoldásként, de köszönöm a többieknek is, akik megpróbáltak segíteni (elég nehéz helyzetben voltak, így utólag nézve

).
ps:
1.igen, tudom természetesen, hogy nem pontból számol, csak nem esett le, hogy esetleg itt nem normálisan oszlik meg a pont a terület és a népesség közt

2. egy apró kérdésem lenne még: a klánütéssel lehet bányát veszteni, vagy szerezni? Régről úgy emlékszem, hogy nem, és a mostani kevés ütés alatt sem volt ilyen...