Quote:
Originally Posted by Remedy
Banyak beleszamitanak, epites alatt allo teruletek nem.
Tippek:
1. barati malusz
2. tul sok epites alatt levo(erre latok legkevesebb eselyt)
3. vmit felreneztetek
4. beutes elott lefordult/torolt vki az ellenbol
5. vmit elszamoltatok.
|
Összeszedtem az összes információt, amit elértem és amire a szövijeim emlékeztek, meg én emlékeztem:
320k pontról ment a támadás 328k pontra, biztos alulról
legnagyobb ori nálunk 117k pont volt, náluk 65k pont, azaz a miénk 1,807szerese az övéknek, ami (1,807-1,5)/1,5=20,5 % malusz
biztosan 3 taggal többen voltak, ütés előtt pár mp-vel néztem (meg utána is, mivel meglepő lett az eredmény), azaz 3%-kal kellett kisebbnek lennie a foglalásnak a normálnál:
(14%-3%)*0,795*328000= 28683 pontnyit (kb 600 heki) kellett volna foglalni, ehelyett jött 340 körül
1. nem volt baráti malusz, ez teljesen biztos
2. túl sok építés alatt, az lehet természetesen, de ehhez tényleg nagyon soknak kell lennie, kb az orik területének 40%-a, a 40% bányát hamarabb el tudnám képzelni, de ezek szerint az nem lehet :S
3. nem néztünk félre semmit, amennyire meg tudjuk állapítani, lásd fenti infók
4. nem fordultak, nem töröltek, maradtak ugyanúgy
5. szintén fentebb ott a számolás
egy infót nem írtam le eddig: nevezetesen, hogy mindannyian szabin voltak az ütés pillanatában... de tudtommal ez nem befolyásolja a foglalt földet.
egyébként teljesen biztos, hogy nem számít a bánya? mintha régről az rémlene, hogy klánütés nem visz bányát, de most nem tudom hogy megy, meg ettől, hogy nem visz, természetesen beleszámíthat a földbe, amiből számolják az ütött hekit...
köszönöm Remy neked is, meg mindenkinek, aki próbál segíteni, de nem érzem, hogy sokkal előrébb jutottunk volna, talán a most megírt infókkal könnyebb lesz kitalálni valamit (remélem egyébként nem adtam ki illegálisan sok infót)