Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 06-05-2009, 05:55
RicsiPi RicsiPi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Na igen, ezt a véleményt már lehet kiindulópontnak venni... viccelsz?
Azzal természetesen egyetértek, hogy ne kapjon még morál növelést is, én sem szeretnék a többi faj fölé emelkedő élőholt fajt, de azért ricsipi írása eléggé kezdő ízű -no offense, de nagyon érződik pl -, nem kellene etalonnak venni.
Amit írtam: 30+30%-os hulla mellé én állítottam egy gnómot, és pontosan kiszámoltam az értékeket (ugyan a számokat nem mellékeltem, ezt nézzétek el nekem). Írjam meg esetleg 1000 hekire az eredményt?

Mi az, hogy "eléggé össze kell kapnia magát" (by ricsipi) ? Egy minimum házas maximum barakkos hulla mellé egy tanyákkal termelő országot állítottam párba, minek számoltam volna egyéb termelő épületekkel? Azok értelemszerűen arányosan gyengítik mindkét fajt! Valamint nem egy átlagos országot kell nézni, hanem a szélső helyzeteket, mikor kiderül, hogy kihozható -e irreálisan erős felépítés, avagy túl gyenge lehet csak az ország.
Azt vedd figyelembe, hogy gnómot jobban ki lehet élezni. Egy nem kiélezett (átlagos) hullánál 70% barakk van, amíg egy kiélezett hullánál 75%... 1000 hektáron ez 50 épület, nem valami hűű de sok!! Az 50 épület egy gnómnál sokkal többet számít, mert nagyjából 40-55% barakkja van (kiélezéstől függően)
Reply With Quote