Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez hihetetlen. Francert kell egy hulye, idiota hullat a gnomhoz hasonlitgatni? Komolyan mondom, nem tudom, mit akartok.
Aztan meg persze, adjunk neki epitesbonuszt is, mint az orknak, es nyersbe se keruljon. Teljesen el vagytok Ti szallva, hihetetlen.
Komolyan mondom, varok mar vegre Atitol egy "vege a gyereknapnak" szeru beirast, mert total teljesen el vannak szallva az emberek, es supermant akarnak csinalni a hullabol.
|
Megindokoltam, arra nem voltál képes reagálni? (lehet, hogy láthatatlan tintával írok...)
Quote:
Originally Posted by Remedy
A fedezes is jol el lett rontva (azt is kosz, Xepi!),
|
Szívesen!
Az irányszámokat számokat Monró és Wand adták, mindenki helyeselte, de ők sávos rendszerre gondoltak. Már nem emlékszem a konkrét számokra (és nem sikerült megtalálnom az eredeti beszélgetést), de az volt a lényege, hogy 5k hektáronként növekedett volna a költség, így pl egy 4999 hektáros ország fele annyiért fedezett volna, mint egy 5000 hekis. Én semmi mást nem tettem, mint egy képletet adtam az igazságosabb növekményért, és ha jól emélkszem 20k hekiig olcsóbb az én képletem, mint amit Monróék javasoltak.
Mocskolódás helyett kérlek inkább kapd össze magad, és reagálj érdemben pl az én hozzászólásomra!