View Single Post
Old 06-03-2009, 10:29
Paliking Paliking is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by a katona View Post
De ez a taníthatóság vagy önálló tanulás azzal is erősen összefügg, hogy kinek mennyi ideje van erre a játékra és mennyire akarja komolyan venni.
Ez elég fontos dolog. Ahhoz, hogy egy kezdőből jó játékos legyen, sok idő és energia befektetésre van szükség. Van egy rakás játékos, aki erre nem is hajlandó.
A javaslataidra annyit válaszolnék, hogy arra vonatkozóan nem jók a korlátozások, hogy ki kivel legyen szöviben. Van nagyon sok olyan csapat, akik évek óta együtt forognak, és ezektől nem venném el azt az élményt, hogy együtt mehessenek tovább. Nem akarnak új játékossal együtt menni, más stílust elviselni, stb.
A tanításnál is sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy a jó játékosok tanúsítsanak önmérsékletet játékostársaikkal szemben. Én olyan mentalitású vagyok, hogy ha szét is gyaknak, másnap már nem érdekel az egész, ha béna voltam, megérdemeltem, és nem tartom a haragot. Sajnos viszont van ennek fordítottja is. Találkoztam már több olyan játékossal is, akik egy régi (játékban elszenvedett) sérelem miatt hajlamosak bárkit addig gyakni amíg el nem szabizik, vagy nem töröl. Ha ez a mentalitás eltűnne a játékból, sokkal több kezdő maradna bent, és lenne ideje megtanulni azokat a dolgokat, amivel már jól el lehet boldogulni a játékban.
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
Reply With Quote