Quote:
Originally Posted by BigPi2
Tehát, ha jól értem, ha otthon hagy egy 1%-nyi íjászt, akkor már megkapná a +50%-ot. Akkor nem 80%-nyi barakkal megy ki, hanem 79%-kal. Értem. Hát ez így tényleg nem 149%, csak úgy kb 145.
|
Idézet a súgóbol:
Fajok > ork
- ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védőértéke, akkor +20% védelmet kap minden katonai, mágikus és tolvaj akcióval szemben, amíg ez az állapot fennáll.
Ez a kitámadás bónusz. Ez NEM a támadóerőt növeli, hanem a VÉDŐERŐT, így közel sincs, 100% bónusz sem. Harmadszorra írom, remélem végre felfogod
Quote:
Mert, ha azt írnád, hogy az otthon lévő védőerő eléri a kitámadó sereg 20-30%-át, akkor megkapná ezt bónuszt, így még meg is érteném.
|
Még egyszer:
Ha a támadásra küldött seregének támadóereje nagyobb, mint az otthon lévő sereg védőerje, +50% VÉDŐERŐT kapna...Csak hadilag!
Quote:
Vagy ha, akkor kapná meg, ha országának legalább 15%-án őrtorony áll, vagy valami hasonló.
|
Leírjam még párszor??
Quote:
Ellenbem a te írásodból sem derül ki, hogy mindezeket a jelenlegi szintenkénti hadibónuszon fölül adnád?
|
Quote:
Originally Posted by Dus
És, a szintenkénti hadóbónusz helyett sima 30%-os haderőbónuszt (védelem ÉS támadás) és 50%-os kitámadási bónuszt adnék (mint az orknál, csak kicsit több)...
|
Quote:
ui. azóta választ kaptam az utolsó kérdésemre
|
Helyes, de azért itt van még egyszer, hogy az eredeti hozzászólásban is benne volt!
Szerk.: Látom azóta sikerült rendezned a dolgokat