Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Szerintem igenis kellemetlenebb hullától kikapni, mert lényegesebben kevesebb időráfordítás egy "kiélezett" hullát csinálni, aki elkalapál, és teljesen tehetetlen vagy ellene, mert 200 hektár körül még nem hat rá a tolvaj és vari ártás, és nem tudod hogyan kell hatékony védelmet kiépíteni. Ezért félő, hogy sok kezdő fogja az élőhalott fajt választani, pedig elvileg kifejezetten nem a kezdőknek van ez a faj.
|
Hol láttál te olyan hullát aki valakit is elkalapált volna? Jó néha bejön egy-egy támadás, de elkalapál? Az meg, hogy egy kezdőt milyen faj ver el, az teljesen tökmindegy. Félelf orimmal 5/ben kevesebb mint 1000 pacival támadgattam, hozzá tenném, hogy ennyi volt a teljes hadseregem. 2x jött felém hulla de mind2x koppant mert időben észrevettem és cseréltem íjjra. Igaz volt is miből.
Ez kezdőnek meg sem pénze sem tapasztalata nincs egy ilyen manőverhez.
200 hekin meg hullát mészizni szokás. Rendesebje hadüzenettel párosítja. és ha a katmorálát levitte 10% alá akkor már elégedett lehet az ember. És ezt még egy mf gnómnak 4 tábivel sem gond megoldania.
A hullát meg így is sok kezdő választja tuningolás ide vagy- oda. És megint csak magamat ismételném : Mindenki annyi időt szán egy orira amennyit csak jónak lát. Kiélezett hullával is csak akkor éri meg játszani ha napi 50et támad az ember. Ha nem támad akkor teljesen mindegy milyen úton és mennyi idő alatt jutott el odáig.