Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 05-29-2009, 14:52
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Remy, te hogyan változtatnád a hullát?
Kíváncsi vagyok a véleményedre.
En igazabol nem kedvelem a hullat. Ellenben ugy gondolom, hogy szinesiti a jatekot. Tok unalmas lenne a forma1 is, ha mindenkinek teljesen ugyanolyan autoja lenne.

Erdekes cel, hogy azt akarjatok, hogy jo legyen mindenre. Ilyen alapon akkor erositsuk meg a felelfet, es az embert is, hiszen G toptol folfele nem nagyon latni ilyen orszagokat. A-ban meg mar szinte nincs is. Szerintem nem feltetlen cel, hogy minden faj minden szinten mindenkinek jatszhato legyen. Sokkal jobb dolog az, hogy vannak szinfoltok a jatekban...

Szerintem hullaval jatszani vagy kihivas, vagy lustasag lehet perpill.

Hogy miben is erositenem megis? Az tenyleg nem jo, hogy boldog-boldogtalan gyujtja, es hadilag kicsit tenyleg harmatos. Amit en tennek: 100% gyujtas-vedelem, ne lehessen egyaltalan gyujtani. Ez ossze is fer a hulla igenytelensegevel. Ezenkivul kapjon 20% nativ ferohelybonuszt, mint a torpe. ezaltan egyreszt a barakkba is tobb fer, masreszt hazakbol is kevesebb kellene, a ferohely miatt is, es azert is, mert nem tudjak gyujtani. Szerintem ezzel sokat erosodne.

Szoval teljesen felesleges ilyen 200% ferohelybonusz, meg 300% haderobonuszos otleteket kitalalni. A hulla nem erre van.

Vagy ha szerintetek ilyen kell, akkor javaslok az embernek 20% tolvajbonuszt, es 20% vedelembonuszt, valamint a felefnek 50% vedelembonuszt, es 20% varazslobonuszt. Ja, es termeszetesen az orknak sziesztat!