Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 05-29-2009, 14:25
Hani's Avatar
Hani Hani is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ildee View Post
Miért ne lenne odafigyelést igényló faj? Mert nem tud éhezni? Te magad írod, hogy nem boldogultál vele. Fogalmam sincs, hogy mennyire veszik jelenleg szövibe a hullát, de ha kellő képen megerősödne(nem, nem kell hogy ork erősségű legyen, de azért egy törpét közelítsen már meg), akkor talán be is venném. Tán a félelffel lehet jól boldogulni szövin kívül?
Nos pl pont azért igénytelen mert nem tud éhezni. Legalább is sokan ezt hozzák fel. De, hogy még felsoroljak párat: Katonaképzés-> továbbképzés, Hírnév figyelése-> támadás, Eseménylista elemzése,miből mennyit loptak, raboltak-> az ismeretlen emberek felmenőinek emlegetése, + játék a piaccal. kb ennyit lehet egy hullával csinálni jelenleg. Legalább is én ennyit tudtam csak. Attól, hogy még katonailag megerősödik (támadás+védekezés) nem fog megőni a népszerűsége a szövetség terén, már csak azért sem, mert nem tud távolt nézni, ezáltal nem is tud segítséget küldeni senkinek még ha lenne rá elég ideje is. Nincs rá mód, hogy reagáljon, csakis utólagosan. Továbbá rajta keresztül simán tolvajolhatják a többieket. Könnyen le lehet szakítani a társaitól, ezáltal gyengítve a többieket.

A törpét nem fogja megközelíteni, de nem is nagyon lehetne összehasonlítani a két fajt, de egy próbát megér. A törpéből én pl szeretek tf orit csinálni. Sok kaja fér a raktárba és 30%-os laktekivel több katincsa van mint egy 50%-os gnómnak.

Félelfel én pl nagyon jól boldogultam mfként is. Tf voltam gyakorlatilag 0 védelemmel de rengeteg varival és tolival. Magas katmorál, a varik készültségét igyekeztem nem levinni, gömbözni szinte alig tudtak. A tolvajokat meg rendszeresen küldtem kapálni, és nem kevés lóvét lehet 5/ben meg 4/ben összelopkodni 3-4-5 körröl, ahová még a vándorok sem mennek el.

Az hogy ki mennyit időt tölt az orijával az teljes mértékben egyén függő. Hullával is sokat foglalkoztam, mégse jutottam egyről a kettőre. Csak bosszantott a tehetetlenség és kiszolgáltatottság érzése. Nem sok sikerélmény volt vele...legalább is ha minnél magasabban voltam.
Reply With Quote