Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 05-29-2009, 12:46
Ildee Ildee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by Hani View Post
Off:
Semmi baj. Már hozzá szoktam a nem népszerű bejegyzéseimhez.

De feltennék pár kérdést neked, mint saját magát kezdőnek tartó, de a súgót és a kézikönyvet elolvasó játékosnak. Az már kiderült számomra, hogy hulla orid van, azt nem tudom, hogy elsőnek rögtön azt választottad-e és, hogy fordult-e meg már azóta a kezed alatt más faj is. De teljes mértékben tisztában vagy a hulla hátrányival a többi fajjal szemben?
Nincs hulla orim, volt egy, de töröltem szóval valamit nagyon félreértettél, de annyira tisztában vagyok a hátrányaival, hogy ne is akarjak hulla orit, amíg olyan amilyen. Ha viszont meg lenne erősítve, úgyis hogy lopni lehet, és nem tud varázsolni, akkor szívesen kipróbálnám
Mellesleg általában már egy gömb miatt szívbajos leszek, nemhogy az örökös lopástól, mégis ellenzem hogy hulla tudjon varázsolni, vagy bármi infót szerezni, ennyi erővel akkor az óriás is tudjon már valami ártó tolvaj akciót is csinálni....
Számolgatni szoktam mi lenne neki jó, de inkább nem írom ide, felesleges is, fogalmam sincs mi van magasabb szinteken, de azt gyanítom, hogy ott is gyenge a hulla, ahogy 5ös szinten is.

---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
Reply With Quote