Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 05-27-2009, 17:39
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Kérlek magyarázd el miért.
Én a falra mászok tőle.
Miért nem jobb a hektárarányos hadibónusz?
A szintenkénti hadibónusz az én ötletem volt. Végigmentem egy MF hullával minden szinten és azt tapasztaltam, hogy minél feljebb kerülök, annál nehezebb ütni. 5-s és 4-s szinten semmi probléma sem volt, de a többi szinten elég nehéz volt üthető ellenfelet találni. Az 1A-ban pedig senkit sem tudtam beütni. Ezt annak tulajdonítottam, hogy az 1A-ban nincs MF bónusz. Az MF bónusz 40%, tehát elég logikusnak tűnt, hogy 1A-ban 40%-t kapjon a hulla. Ebből kiindulva a többi szinten kevesebbet.
Ma már belátom, hogy a hektárarányos hadibónusz logikusabb.

Egyébként minden faj mindenfajta ellene irányuló akció ellen tud védekezni, kivéve a hullát, aki tehetetlen a gyújtás ellen.
A hullának valamilyen fokú védelmet nyújt hadi akciók ellen a betegség. A tűzgolyó ellen elég jól véd a túlélő személyiség. Pénzlopás ellen véd a bank, egyéb lopások ellen véd, hogy nem tart nyersanyagot, rúnát és tekit az országában. Az emberlopás nem tragikus, mert a szükségesnél valamivel több házat tartva megoldható. Viszont a gyújtás ellen semmilyen védelem sincs. Ezért javasoltam már többször, hogy az üres területen több lakó férjen el. Én magasabb szinteken többször összeakadtam olyan szövivel, amelyik gyújtogatott. Teljesen tehetetlen voltam. Azt tudtam csinálni, hogy ütéssel elmenekültem. Ha a gyújtás ellen nem lesz valami, akkor továbbra is lényegében játszhatatlan lesz felsőbb szinteken a hulla. Ezt sokkal fontosabbnak gondolom, mint a haderejének emelését, bár arra is szükség van.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to -Fegya- For This Useful Post: