Quote:
Originally Posted by BigPi2
Az új javaslatod alapján (30% passzív lakiteki, +50% hadibon) az ötödiktől a második szintig olyan erős lenne a hulla mint amilyent korábban az A-ra szántunk. Tehát beütne egy 19,4%-os toronyíjas elfet. Lehet mondani, hogy a B topjába kell ekkora ütőerő, de hogy a kisebb hektárokon nincs szüksége rá az biztos.
|
Éppen ezért volt nekem olyan ötletem, hogy mivel (szerintem) több ok miatt is látható, hogy az élőhalott hordákat emberek látják el, ezért nekik lehetne kajafogyasztásuk. Ez egy 1000 hektáros hullánál 2500 bála kaját jelent, ha 25% házat veszek figyelembe. Ezt az éhezést vagy több raktár tartásával kell pótolni, de mivel ez bárkinek egyszerű kajaforrás így valszeg érdemes azt az 50tanyát felépíteni. Az meg 5%. A-ban ugyanúgy megengedheti magának a tf ország felépítését, tehát ezáltal erősödik, így nem lenne szükség a szintenkénti erősítésre.
Persze A-ban így sem lenne értelme játszani vele. Így az előző javaslat éppen ezért felesleges, mindegy, hogy A-ra ezzel erősödni tud-e... Sosem lesz jó faj A-ra, max klánütésekkel juthat el szerintem a fordulásig, akármilyen erős is legyen. Kiszolgáltatottá teszi, hogy általában 100% barakkal kell kitámadni, és a kis minimális engedés mellett, amit csinálhat CSAK az ellenfél tábornokainak száma határozza meg, hogy hány sereg mehet rá... Ez ellen csak az lenne megoldás, ha lenne lopható tekercse, de mivel hülye, ezt nem fogja soha megkapni..
Tehát A-ra nincs értelme erősíteni a hullát. Kell egy nem szintenként növekvő plusz erőt adni neki, amivel 5-2 szinten megállja a helyét.