05-27-2009, 15:58
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Frissítés...
Ami változott:
- Eddig ha otthagytál egy akciót valahol (pl favágás, toborzás), majd lésőbb visszamentél, akkor az akció folytatódott. Most változás, hogy ha egy hétig nem mész vissza oda, akkor az akció, és az addig elért eredménye törlésre kerül.
- Duplahalál javítása? Tesztelendő, mert szerintem ez nem okozhatott ilyet, amit most "javítottam".

- Saját magad, illetve más játékos hirtelen bekerült a célpontok közé. Elvileg ez most már nem lehetséges. Régen volt egy ilyen jelenség, amit azóta se sikerült megismételni. Az ok azonos lehetett, most már elméletileg nem csinál ilyet. Tesztelendő.
- Néhány mob erősségén állítottam. Akiket eddig fizikai fegyverrel nem lehetett megütni, azokat ezután már lehet.
- A küldetések szövege, illetve egyéb játékbeli infók megjelenése egy kicsit megváltozott.
- Az azonosítás varázslat (+pergamen) kiír egy plusz sort a tárgyról, ami tárgyspecifikus, például maximális sebzőképesség, védelem, tápérték, ...
- Klánmedálok. A klánranglista szerint minden éjfélkor (plusz most egyszer próbaként) kiosztásra kerül 3 féle klánmedál: arany, ezüst és bronz. Ezek viselve 150, 100, valamint 50 plusz életerőt, varázspontot és fizikai erőt adnak. A medálok minden éjfélkor (UTC) elpusztulnak, és az új klánsorrend szerint új medálok kerülnek kiosztásra. A klánhoz aznap csatlakozók a medálokat nem kapják meg, csakis az éjfélkor már elfogadott klántagok. A medálok másnak át nem adhatók, a feláldozott medálok csak a következő nap kerülnek pótlásra, feltéve hogy ismét kap a klánod. Tesztelendő.
Tesztelendő: minden.
Köszi.
|