05-26-2009, 15:07
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Frissítés...
Ami változott:
- Az előzőleg már leírt javítások, különösen a meghalás kiírásával kapcsolatban.
- Meg lehet menekülni a haláltól. Szerintem ez jópofa, egy igen ritka totem segítségével elérhető, hogy a totemet az életre becseréld, és így megtesülj a tapasztalati-pont elvesztésétől. Egy totem egyszer használható, és a csatából kikerülsz, valamint az életjeleid ugyanúgy nullázva lesznek, viszont se tapasztalati pontot nem vesztesz, se a labirintusból nem kell kitalálnod.
- Folyamatos tevékenységek. Ha elkezdesz fát vágni, akkor nem állsz meg egy fa kivágása után, hanem újra nekilátsz a favágásnak, és vágod, vágod, vágod, amíg úgy nem döntesz, hogy elég volt, és odébbmész. Jelenleg a favágás, bányászat, aratások működnek így, valamint lisztőrlés, kenyérsütés, malacvágás, ameddig van megfelelő "alapanyagod". A toborzás, katonaképzés nem működik, a továbbképzések igen. Én midnjárt lépek le egy időre, úgyhogy nem volt nagyon időm letesztelni, ez erősen tesztelendő!
- Offline is folytatódnak a fenti tevékenységek. No ez már csak VIP funkció lesz, de most mindenki VIP, úgyhogy lehet tesztelni.
Ha a karakter offline van, akkor a tevékenységek lelassulnak, átlagosan a normál sebesség egytizedére. Nem minden tizedik percben történik valami, hanem véletlenszerűen 1 a 10-hez eséllyel, ezért csak átlagban jön ki ennyire, órát ne nézzetek hozzá. Szintén erpsen tesztelhető. Ugyanazok a funkciók folytatódnak, mint az előző pontban.
Hajóépítést, hajó bővítését/szerelését, városbeli építkezést nem folytat a karakter, hiszen ezek egyedi, egyszeri feladatok.
Későbbre fel van írva még a toborzás és a képzés is, mint folytatható feladat, egyelőre ezek nem mennek.
Tesztfeladat: a fentiből a 3-as és 4-es pont.
Köszi.
|