View Single Post
Old 05-25-2009, 18:50
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Az utolsó mondatod az igaz. Akik ismernek azok csak nevetnek a mostani írásaimon, mert tudják, hogy direkt csinálom
Mint minden ilyet már 6 éve...

Ha már olyan nagy felhajtás van a Párbajsorozat előtt, aminek megnyerése nem nagyon érdekel, de látom, páran odaadnák a fél karjukat...

Hát akkor kapja meg a nép...

"Panem et circenses."
Hogy ki játszik csak pontra és ki a játékért az tökéletesen igazolja,hogy valaki 5ponttal is elindul valaki nem
Én is úgy szoktam "alapból nem megyek el egy párbajra de ha nincs 5pontom akkor igen". Ha ilyet teszek akkor nem a megnyerésére játszom én sem

Ja és akartam mondani: Minden hsz-edhez tőlem odaképzelheted a lefele mutató nyilat amit az elmúlt héten írtál. Ha igényled ki is rakom , de nincs sok kedvem keresgélni úgyhogy pls képzeld oda
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
The Following User Says Thank You to Harcosok For This Useful Post: