View Single Post
Old 05-23-2009, 13:12
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Én örülök, hogy volt egy ingyenföld. Amikor megláttam, először azt hittem, hogy én leszek az. Kifejtem bővebben, miért.

Debrecenben valami Református összezörrenés volt(amikor az egész Kárpát-medencében egyszerre zendítik meg a harangokat), mi építettük az egyik sátrat, meg pakoltunk ki partyasztalokat. Úgy volt, hogy leghamarabb este 10-re kell menni bontani, de 19:11kor felhívtak, hogy a vihar miatt az összes további program lefújva, azonnal menni kell. Én itt ahogy csak tudtam, képeztem 300 tornyos íjat, bontottam a termelőket, a házfelesleget, a raktárakat, hogy ne legyek könnyű földszerzési célpont, se ingyen nyersanyag. De amint látom, nem is lettem, nem ütött be senki.
Kimentem az első körben a katonáim egy részével ütni, de nem sikerült, pedig kellett volna ELVILEG... Ki volt B, akit nem sikerült bevernem? Csak mert ELVILEG be kellett volna üssek, csak akkor nem, ha védőt képzett az illető, illetve ha nem képzett semmit, így benn volt a 250 katona...
Remélem a következőben már nem fog közbejönni semmi, és valami jót tudok csinálni végre...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)