View Single Post
Old 05-23-2009, 12:18
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Tuvalu (#3490) View Post
05-19-2009, 14:30 Harcosok
Nem nyersz ezen a fordulón ez szentírás
Nincs az az isten mert én ott leszek csak azért ,hogy más ne szerezzen pontot.

Yesterday, 16:22 Harcosok
Tuvalu akkor látom te is ott leszel gondolom már most is úgy megemlegetünk,hogy nagyon

Today, 04:51 Harcosok
Az elején 2ütést bevittem tudomásom szerint Tuvalu ellen. Majd valaki erősítsen meg,hogy ő volt J. Én onnantól ütés nélkül nyertem volna(nem is akartam ütni). Csak tolizva, varizva, fokozva...

Egyéb idézet, Harcosoktól

Ha J volt Tuvalu én elküldöm neki melyik körben mit képzett mit épített ,mint bontott még azt is,hogy a 4óráson mit fog csinálni.

Ne nevettess már nem tudtok egy se olyat amit én nem.
Senki sem csinált még előttem semmit ezen az egész sorozaton semmit. Az egész egymás másolására megy hidd el nekem én is rájövök olyanra amire te, sőt még hamarabb is

Today, 06:26 Pepa
És egy harcos, nem attól arcos, hogy a neki megfelelő helyen és időben vívja a csatáit, hanem attól, hogy bármikor és bárhol meg tud felelni a saját maga állította elvársoknak

Pool is elég önimádó, de az "előtte esküdözöm a biztos győzelemre, utána magyarázva hogy én voltam a legjobb" mégiscsak feljebb van egy szinttel. A tegnapi részemről nem érdemel sok szót, J voltam, ütöttem K-t (bár mindentlátó Harcosok beírásával ellentétben nem fordítottak elsőre, valamint a fórumbejegyzésem is arra vonatkozott, hogy mindenki K megtámadásával foglalkozott, de közben a fórumon másra terelte a szót, és ezt viccesnek találtam). És egyrészt semmit nem befolyásolt a végére, hogy K játékban volt, mert Et és Bt felfele ütve nyertem végül. Tehát az ingyenföldnek nem volt ezúttal lényeges szerepe a végső sorrendhez. Azt is elfogadom, ha a vihar miatt gépet kell lekapcsolni, meg azt is, hogy Harcosok jó játékos. De azért a fenti idézetek fényében lássuk be, hogy érthető, miért nevezi Pool őt Arcosnak.
6sereg ment, kint volt a sereged kire mentél talán 200lóval??
Ne nevettess...
És D ütötte be, nem de?

Annyi a különbség köztünk Tuvalu:
1. nem volt akkor éppen semmi téma a fórum csend volt
2. Megmertek mind szólalni,hogy nem befolyásol az üres ütés meg nem kell ütni stb de te se teszed meg,hogy nem támadod őket. Én megteszem mindig

Talán Tuvalu te voltál a jobb?
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.