Quote:
Originally Posted by Senki
ha 2szer megütöm az már nem jön sehova, amúgy elit+íjas az tényleg csak egy sereges. kétszeres túlerő egy sereggel még kijön, de az már tábornokbónusszal van szóval ha osztom ketté a sereget akkor kevesebb erő jön ki már  amúgy meg meddő vita mert ez úgy is helyzettől függ. de a nyers erő az ork pártján áll. (meg a jól kiépített ork nem sokkal erősebb a jó gnómnál. de jól be van tolivari ellen védve. (csak a fél-varisok/tolisok árthatnak neki, vagy a tiszta toli/vari ...) mindenesetre csak a tekizés durvasága miatt nem vállalom az orkot, különben azzal mennék mindig hadisba.)
|
nem jöhet ki kétszeres túlerő ij+elit ellen sehogy, sztem ij+ló ellen se, ha a fejed tetejére állsz akkor se, sehogy, még másfélszeres erő se jöhet ki...
lécci másold be a két orit amivel számolsz, mert sztem valamit nagyon elnézel. a gnómnak 15% al több férőhelye van, a tornyai majndem biztos hogy adnak 30% védőerőt, és hadi tekibe is erősebb. Ezzel szemben áll az ork 1,3as bónusza, és az 1,2 tábornok. Az orik gazdáján múlik minden, de a támadó ork nem erősebb sztem a védekező gnómnál alapesetben, ij+elitet egy sereggel se ver be.