View Single Post
Old 05-26-2006, 19:53
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Toto
Mi van akkor, ha az utolsó pillanatok támadását korlátoznátok. Ha a kv előtti utolsó fél perc fel lenne osztva egységekre, és minél közelebb indít valaki támadást a körváltáshoz képest, annál több támadóértékre lenne szüksége. (pl. %-osan csökkenne a támadóértk, minél közelebb indítassz a kv-hoz).

Szóval tudom, hogy hülyeség, csakhát Ati azt írta, mindenki szóljon hozzá, akit érint
Számokkal nem tudom alátámasztani, ahhoz nem értek
Ez szerintem jó ötlet A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad:P A támadó nem húzhatja az időt a végtelenségig hiszen egy idő után nem tudja beütni a védőt, és ha a védő ezután támad, akkor jókora maluszt kap, amivel talán esélye lehet a támadó klánnak megofgni a támadást. Tegyük fel, hogy 55 ig nincs malusz, ekkor néz távolba a védő, de a táamó még nem jön, mert az felvállalja a rizikót, a védő ezután nem másodpercenként néz távolt hanem csak 59 kor mondjuk, látja jön a mondjuk 95% os sereg, de az övé már csak pl 65% os lesz ekkor. Gyakori távollal lehetőség van visszatámadni úgy hogy a támadó még 2 körre legyen, ekkor már egyáltalán nem egyértelmű ki lesz felül meg alul, mert mindkettő bontogathat kedvére, az ügyesbb nyer, mint egyéniben. Ha nem néznek elég sűrűn távolt, akkor pedig jókora mluszt kapnak, ha vissza akarnak táamdni, VAGY megvárják a következő kört teljes sereggel, ám nem biztos hogy két körre tudnak kerülni. stb...

lehet hogy vannak hátrányai az ötletnek, ami miatt el kell majd vetni, de most nem látom így hirtelen, hogy mi lehet baj vele.