Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 05-19-2009, 00:48
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Amúgy az ilyen üzikkel az a baj, hogy legtöbbször olyan leharcolt országoktól kaptam, akiken már párszor átgyalogoltam. soxor nem az üzenet küldője veri törlésig a másikat, hanem éppen még vesztes fél, fokozza tovább a kárt.

Anno még amikor egyszer voltam mf-ként egy szövi belémkötött egy fosztás miatt... 1vmit is érő játékos volt köztük, meg 3 nagyszájú. picit idegelt amikor már 14x végig gyalogoltam 3orin is, és még mindig olyanokat küldözgetnek hogy úgyis addig ütnek amig mozgok, meg hogy majd elkopik a seregem. mindezt úgy,hogy csak tolival "tudtak" ártani, és óriás voltam... ezekután kiküldtem még 2-2sereget a széttépázott orijukra és töröltek is... a 3.ori pedig leszabizott,de irtam neki, hogyha esetleg végre nem akarja szétveretni az oriját, akkor kössünk mnt-t és mindentovábbi nélkül segitek,hogy mit kéne tennie... el is fogadta késöbb a segitséget. a 4.meg egy torony ijjas beton elf volt, de ő nem is irogatott hülyeségeket, meg nem is csesztetett... és itt pl nem azt volt a célom,hogy törlésig üssem őket, és tulajdonképpen nem is a haszonszerzés, egyszerüen csak annyi, hogy leállitsam az értelmetlen tolvajakcióikat és a nagypofáju üzeneteiket... ez nem fér bele sztem a haszonszerzés kategóriába, de sztem senki nem mondhatja azt,hogy ezzel szabályt szegtem volna, hiszen az üzeneteik, és az értelmetlen tolvajakcióikkal, még mindig azt jelezték,hogy nem adták fel, a háború még tart.

És ami miatt nem tudok egyetérteni ezzel a csak haszonszerzés dologgal az az, hogy a legtöbb tényleges háború sem arról szól itt. egy szövi háborúban nem elsősorban arról van szó,hogy most elvegyük a földjüket, vagy lefosszuk az összes pénzüket, hanem pusztán arról,hogy kiderüljön melyik szövi bizonyul jobbnak a játékban. és itt nagyon komoly mészárlások,pusztitások vannak, amiknek semmi köze a földszerzéshez, pusztán ahoz, hogy elismerje a másik "igen ti voltatok most a jobbak", és ezt újrajátszák majd máshol, nagyobb tapasztalattal... a legtöbb szövinek mindig vannak állandó ellenlábasai akivel háborúba szállnak csak azért mert az ő országaik. és itt kifejezetten arra megy ki a játék,hogy a másik elszabizzon,újrázzon, vagy elismerje a vereségét... talán már ez sem fér bele a játékba??? pedig sztem a játék egyik nagyon élvezetes része, amikor egy szövetség üldöz egy másikat, akár szinteken keresztül

Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: