Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 05-18-2009, 20:03
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Vityu, én értelek, és szerintem is kicsit erős volt ez a figyi üzenetben, de azt be kell látni, hogy az ellenfeletek haszonszerző akciót indított, amire Ti nem haszonszerzővel válaszoltatok, és ez még önmagában szerintem nem is lett volna gond a Ti szempontotokból, ha nem lett volna jelentve...De lett...
Mondjuk ha elérném a max határt, és ott nem lenne értelme földre ütnöm, akkor nem csinálhatok semmit, amivel árthatok, mert átraknak anarchba?

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Ezen kár fenn akadni, semmi képpen nem tudsz jól kijönni belőle...Csak rontassz a helyzeten...Még akkor is, ha esetleg igazad lenne...
Nem akadtam fenn rajta. Egyszerűen igazságtalannak érzem, hogy egy 2 hónapja történt eseményt most kell megtorolni... És nem hinném, hogy a saját helyzetemen rontanék, mert nincs igazán helyzetem, mert nem rólam van szó. A szövetségesét meg pláne nem, mivel nem megbízott képviselője vagyok, így az is igazságtalan lenne, ha ezért ő bármivel is roszabb elbírálásban részesülne.

Eszembe jut egy kb másfél éve jelentett levelem. 3napig rengettek, kiderítettem ki volt, és olyan üzeneteket írt, hogy MINDEN CSOPORTBAN el leszek intézve... Erre annyit kapott, hogy figyelmeztették, hogy privát üzenetben fogja vissza magát...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote