View Single Post
Old 05-18-2009, 13:26
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Ha nagyon-nagyon akarnám, akkor tudnék lenni más időpontban is, de ehhez sok mindent át kellene akkor szerveznem...
Már azon gondolkoztam, hogy muszáj lesz, de nem kellett...

De mintha a szavaidból célozgatnál egy esetleges nem tiszta játékra...
Megkérlek, ne tedd...
Köszönöm!
Én nem voltam ott nem tudom mit írt Tuvalu de :
Minden erősebb célozgatás nélkül egyből írtad: Nem volt összjáték.
Ha ez olyan egyértelmű lenne nem lett volna szükséges leírnod. Az első perctől fogva a szabályosságot írod (még a célozgatások nélkül is írtad) ha ez oly egyértelműen szabályos lenne nem írnád.

Most még ha bele is gondolsz:
1.Te nem szoktál a végén ilyen ütéseket küldeni(én még nem láttam tőled)
2.Tuvalu nem szokott kimenni íjakkal fullra(én még nem láttam tőle)
3. Csodás módon a szokásokat feldobva pont egybeesett az 1. 2.
4.Tuvalu 2. helynél többet nem érhetett volna el már semmiképp tehát ő fel is áldozhatta magát
5.Jön még mellé,hogy nem értél rá máskor fontos volt a pont
6.Tuvalu serege íjak nélkül is szép mennyiség volt végül is nem lökött rajta olyan sokat,hogy megérje kockáztatni a nagy semmiért

Ha most csak ezeket nézed külsősként te mit gondolnál??
Én biztos vagyok abban ,hogy 1000szer nagyobb az esélye,hogy egy ilyen csalva megtörténjen,mint hogy szabályosan
Tehát én ezt a pontot magamba nem titok csalásként könyveltem el de persze megvan a szabályosság esélye is de ami valószínűbb én azt fogadom el. Illetve még sokan mások ahogy a félszólalókat olvasom nem igazan bíznak ebben.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.