Az abszolút kedvenc filmem nincs ember, aki ismerné. Valahányszor említettem eddig rövid életem folyamán valakinek, csak nagy kerek szemekkel bámult rám. A címe
Gyilkos Játékok, a főszerepben Wynona Ryder és Christian Slater játszik. Valahogy kis hazánkban nem futott be akkora karriert, mint amire hivatott. Ennek egyik jele, hogy tv-ben utoljára 10 évvel ezelőtt adták le (konkrétan az RTL Klub 1999. március 27-én), de még ennél is durvább, hogy a port.hu sem hallott a filmről.
Ezen felül van még pár film, amit kifejezetten szeretek (álljon itt egy lista a teljesség igénye nélkül):
Említettétek korábban a "Blöff", illetve az "A ravasz, az agy..." c. filmeket. Akik ezeket látták, azoknak kifejezetten megtiltom, hogy megnézzék a "Spíler"-t. Aranyos a nagy dirrel-durral való beharangozás, meg a Guy Ritchie nevével való dobálózás, de az előbbiekhez képest egy nagy rakás molylepke.
Szó volt még a LoTR trilógiáról, amit én is imádok. De valahányszor látom, kedvem támad WoW-ozni, ezért már jó ideje nem néztem meg (na nem mintha nem tudnám fejből még a szövegkkönyvet is

).
Sorozatok: South Park, Family Guy, Két pasi meg egy kicsi, Jóbarátok.
Illetve megemlíteném még a "Heti Hetes"-t.